Dinamo București, campioana României la handbal masculin vine la Reșița pentru un meci amical cu CSM Reșița

Handbaliștii de la CSM Reșița și-au luat revanșa în meciurile amicale în fața echipei Politehnica Timișoara. În turneul de la Turda rosso-nerii au trecut de câștigătoarea Cupei României cu 30-26 și acum se pregătesc pentru un alt test important.

La Reșița vine campioana entitre, Dinamo București. Ilie Vaidasigan antrenorul de la CSM Reșița detaliază:

”Au fost două teste reușite, chiar dacă în prima zi am pierdut la o diferență de 3 goluri cu Turda. A doua zi am reușit să învingem Timișoara, după două eșecuri anterioare. Au fost două meciuri bune, băieții au dat dovadă de caracter, de atitudine. Urmează în această săptămână antrenamente în polivalenta reșițeană,până duminică atunci când avem meci, acasă, cu Dinamo București, campioana României.”

Și jucătorul Claudiu Dediu vorbește despre stadiul în care se află pregătirea echipei reșițene:

”Meciurile de pregătire au fost foarte bune, s-a văzut că am ”crescut” față de testele de acum două săptămâni. Suntem pe un trend ascendent și cred că la momentul actual suntem în grafic. Am terminat cu perioada de pregătire fizică, facem antrenamente mai mult în sală. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare.”

Partida amicală dintre CSM Reșița și Dinamo București va avea loc duminică, 11 august, de la ora 19.00, în sala polivalentă din Reșița.

sursa foto: Cristina Corocan