Fiecare inspector-şef de poliţie va trebui să prezinte o evaluare riguroasă a activităţii

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a anuntaþ luni, ca a solicitat inspectorilor-sefi de politie sa prezinte o evaluare “riguroasa” a activitatii.

“Am cerut fiecarui inspector-sef de politie ca, în maximum o saptamâna, sa prezinte o evaluare riguroasa a activitatii Inspectoratului, structura cu structura, urmând ca aceasta sa faca obiectul analizei imediate de la nivel central”, a scris Fifor, pe Facebook.

El a precizat ca luni dimineata a avut o videoconferinta cu sefii de inspectorate din teritoriu, pentru a trece în revista situatia operativa si prioritatile saptamânii. Potrivit lui Fifor, tipul acesta de întâlniri saptamânale urmeaza sa capete un caracter permanent.

Ministrul a adaugat ca actiunile dispuse saptamâna trecuta pe linia transportului ilicit de persoane continua si primele rezultate încep deja sa apara.

“Am fixaþ de asemenea, obiective precise pentru structurile MAI în legatura cu începerea anului scolar. Fiecare elev trebuie sa se simta în siguranta, acest subiect urmând sa ramâna o prioritate a Politiei Române”, a mai informat Mihai Fifor.

Ministerul Afacerilor Interne a mai anuntaþ printr-un comunicat transmis AGERPREª ca va fi sporita prezenta în strada a politistilor si jandarmilor prin cresterea numarului de patrule mixte, se vor intensifica actiunile preventive desfasurate de Agentia Nationala Antidrog si Agentia Nationala Împotriva Traficului de Persoane si se vor lua masuri de fluidizare a traficului în punctele de trecere a frontierei.

sursa – aferpres.ro

De același autor

Related Articles