Florin Mergea a câștigat turneul chalenger din Polonia. Horia Tecău este în finală la Washington!

Florin Mergea a câștigat turneul chalenger de la Spot (Polonia), în proba de dublu. Românul a făcut pereche cu germanul Andre Begemann. În finală, Mergea și Begemann i-au învins pe polonezii Karol Drzewiecki/Mateusz Kowalcyzk, cu scorul de 6-1, 3-6, 10-8. Horia Tecău este aproape de al 37-lea titlu în carieră, la Washington.

Florin Mergea şi Andre Begemann au obţinut victoria după 67 de minute. Turneul de la Sopot a fost dotat cu premii totale de 92.040 euro. Cuplul româno-german a câştigat un cec de 5.250 euro şi 100 de puncte ATP la dublu, iar învinşii s-au ales cu 3.100 de euro şi 60 de puncte ATP.

Horia Tecău, la 57-a finală din carieră

Horia Tecău este aproape de un nou trofeu într-un turneu mult mai important, cel de la Washington. Românul şi olandezul Jean-Julien Rojer vor juca în această seară în ultimul act împotriva perechii Raven Klaase (Africa de Sud)/Michael Venus (Noua Zeelandă), cap de serie numărul 3.

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, campioni la Washington în 2014, şi-au asigurat un cec de 90.200 dolari şi 180 de puncte ATP la dublu.

Horia Tecău va juca la Washington a 57-a finală de dublu din carieră. Tenismanul român are acum 36 de titluri câştigate la dublu şi 20 finale pierdute.

Sursă:Digi sport si sport.ro

Cele mai citite

Related Articles