[FOTO-AUDIO] Fotbalista Laura Rus din Bocșa, în Champions League cu Anderlecht

Fotbalista Laura Rus, născută la Bocșa, a semnat cu Anderlecht, după două sezoane în prima ligă din Italia, la Verona. Va evolua pentru campioana Belgiei și este fericită că va avea din nou oportunitatea de a juca în cea mai tare competiție, UEFA Champions League. În direct la Radio România Reșița, Laura Rus a declarat:

Am semnat cu această echipă campioană a Belgiei și e o schimbare foarte mare pentru mine. În primul este o echipă ce joacă în Champions League, unde n-am mai jucat de aproape 3 ani. M-am integrat foarte bine, am noroc că în lot mai este o româncă și mă înțeleg foarte bine cu ea. Am evoluat împreună la națională. Fetele de aici sunt foarte de treabă, mă ajută să mă integrez bine în echipă, în jocul lor. Sunt foarte fericită și e o mare provocare pentru mine”, a spus Laura Rus.

Laura Rus, 32 de ani, a semnat un contract pentru un an cu echipa campioană a Belgiei.

Este una una dintre cele mai experimentate fotbaliste ale României. În sezonul trecut a jucat la Hellas Verona, în Seria A. A mai jucat la: Primera División, Cypriot First Division, Elitedivisionen (Liga I din Danemarca) şi WK League (primul eşalon feminin al fotbalului din Coreea de Sud).

Sursa foto: Laura Rus