Mircea Sandu crede în proiectul lui Gică Popescu la FRF

Mircea SanduLupta pentru șefia Federației Române de Fotbal se ascute cu mai puțin de două luni înainte de alegeri și Gică Popescu, văzut ca principal favorit la înlocuirea lui Mircea Sandu, e atacat dur de contra-candidații săi. Unii îl acuză pe actualul șef de la Casa Fotbalului că face campanie pentru Popescu.

“Eu nu mai candidez, oamenii ăștia mă atacă pe mine. Nu mai înțeleg ce se întâmplă. În loc să-și prezinte proiectele, programele, ei atacă. Eu am declarat clar că-l susțin pe Gică Popescu, dar nu-i fac campanie lui Gică Popescu, și-o face singur. Eu cred că are un proiect foarte bun. Are un proiect și sper să facă în primii 4 ani măcar 50% din ce scrie acolo.”, a declarat Mircea Sandu.

Sandu a încercat să explice și care sunt atuurile lui Gică Popescu față de momentul în care a pierdut alegerile, acum 8 ani, chiar în fața sa: Gică Popescu are o evoluție. O evoluție în bussines, în școala de fotbal, în plan internațional și nu în ultimul rând e vorbitor de patru limbi străine. Actualul șef al FRF crede că la alegeri Popescu va primi 90% dintre voturi.

Întrebat despre situația lui Victor Pițurcă la cârma primei reprezentative, Mircea Sandu a precizat: Până au loc alegerile, pe 5 martie, Pițurcă își desfășoară mandatul normal. A spus că e de acord cu programul de meciuri până în vară, dar vrea amicale în Europa. E problema viitoarei conduceri când și cu cine îl schimbă pe Pițurcă.”Sursa:DigiSport

 

Cele mai citite

Related Articles