Înotătorul hunedorean Avram Iancu îşi va lansa cartea „Schimbarea eşti TU” şi la Reşiţa. El este primul român care a reuşit să traverseze Canalul Mânecii, având doar slip şi cască şi a parcurs înot Dunărea de la izvoare la vărsare, fără costum de neopren.

Este o carte pe care am scris-o cu sufletul deoarece mulţi o aşteaptă. E cartea care descrie o călătorie fizică, extremă, de la un punct A la un punct B. Este vorba şi de o călătorie spirituală, transformaţională, dovedind că orice este posibil. Acest lucru transformă cartea într-un profund volum motivaţional pe care orice român ar trebui să-l citească”, spune Avram Iancu.

Ca recunoaştere a performanţelor excepţionale, Avram Iancu a primit distincţia Man of the Year 2017 acordată de Asociaţia Mondială de Înot în Ape Libere.

Este o mare bucurie pentru noi să intermediem întâlnirea publicului reșițean cu cel care a reușit să facă românii mândri, prin performanțele sportive deosebite obținute, fără să uite, pe tot parcursul său, să promoveze importanța cărților și a lecturii”, a afirmat Clara Maria Constantin, managerul Bibliotecii Județene „Paul Iorgovici” Caraș-Severin.

Evenimentul va avea loc joi, 25 iulie 2019, ora 18.00 la Librăria Semn de Carte din Reșița și este organizat de către Biblioteca Județeană ,,Paul Iorgovici” Caraș-Severin, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Caraș-Severin, în parteneriat cu Societatea pentru Cultură ,,Metarsis”.