„Schimbarea eşti TU” ajunge şi la Reşiţa! Cu Avram Iancu, despre aventură şi motivaţie!

Înotătorul hunedorean Avram Iancu îşi va lansa cartea „Schimbarea eşti TU” şi la Reşiţa. El este primul român care a reuşit să traverseze Canalul Mânecii, având doar slip şi cască şi a parcurs înot Dunărea de la izvoare la vărsare, fără costum de neopren.

Este o carte pe care am scris-o cu sufletul deoarece mulţi o aşteaptă. E cartea care descrie o călătorie fizică, extremă, de la un punct A la un punct B. Este vorba şi de o călătorie spirituală, transformaţională, dovedind că orice este posibil. Acest lucru transformă cartea într-un profund volum motivaţional pe care orice român ar trebui să-l citească”, spune Avram Iancu.

Ca recunoaştere a performanţelor excepţionale, Avram Iancu a primit distincţia Man of the Year 2017 acordată de Asociaţia Mondială de Înot în Ape Libere.

Este o mare bucurie pentru noi să intermediem întâlnirea publicului reșițean cu cel care a reușit să facă românii mândri, prin performanțele sportive deosebite obținute, fără să uite, pe tot parcursul său, să promoveze importanța cărților și a lecturii”, a afirmat Clara Maria Constantin, managerul Bibliotecii Județene „Paul Iorgovici” Caraș-Severin.

Evenimentul va avea loc joi, 25 iulie 2019, ora 18.00 la Librăria Semn de Carte din Reșița și este organizat de către Biblioteca Județeană ,,Paul Iorgovici” Caraș-Severin, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Caraș-Severin, în parteneriat cu Societatea pentru Cultură ,,Metarsis”.

Cele mai citite

Related Articles