Campania umanitară „Adoptă un Salon” continuă. Voluntarii implicaţi au venit la Staţionarul II din Reşiţa şi astăzi ca să dea o mână de ajutor!

Oamenii au spus DA şi în cea de-a 3 zi a campaniei umanitare pentru renovarea sectiei de Cardiologie si au venit să ajute după ce au auzit de acest proiect important pe facebook.

Ne-am bucurat sa aflăm ca sunt şi oameni care au venit după ce au auzit de această campanie la radio. Dar cel mai mult, ne-a impresionat povestea domnului Leonard care a venit din Oraviţa, deşi are probleme cardiace şi trebuia să se interneze în această secţie, a venit fara să stea pe ganduri să dea cu trafaletul. La prânz s-a oprit şi-a luat pastilele de inimă şi apoi s-a urcat din nou pe schelă. După finalizarea acestui proiect, domnul Leonard se va interna mult mai optimist aici.

Din echipa voluntarilor inimoşi au facut astăzi parte si prorectorul Universităţii Eftimie Murgu din Reşiţa, Cristian Chioncel dar şi purtătorul de cuvânt al spitalului, Roxana Bălan Nafiru. Şi ei şi-au dedicat o zi din timpul lor liber pentru a demonstra că se poate. În secţia de cardiologie, nu a mai contat statutul social. Aici toţi au fost egali!

Şi la această oră se munceşte intens, iar voluntarul inimos Lili Gerle roagă din nou cetăţenii să vină într-un număr cât mai mare pentru a finaliza mai repede aceste lucrări. Bolnavii sunt nerăbdători să se întoarcă în noua casă. Lucrurile încep să prindă contur. Se montează linoleumul antibacterian, au fost cumpărate perdele noi şi moderne. Secţia va avea paturi, noptiere şi saltele noi dar şi televizoare şi frigidere.

Şi o parte jurnaliştii de la Radio România Reşiţa au participat astăzi fizic, nu doar online la această acţiune. Noi am dat cu şpaclul, am călcat perdelele şi am ajutat la curăţenie. Lucrările nu se încheie aici.

Vă aşteptam si astăzi dar şi mâine la Stationarul II din Reşiţa să arătăm că se poate!

1 COMENTARIU

  1. Frumos gest….. Dar în acelasi timp, noi platim niste bani(se trag niste bani din salariul nostru). Traim intr-o societate infecta si plina de oameni mizerabili la putere. Respect pt acele persoane voluntare si celorlalti din minister VA DORESC MULTI ANI IN COMPANIA LUI LIVIU DRAGNEA

Comments are closed.