[FOTO-AUDIO] Reșițenii s-au luptat bine și la Campionatele Naţionale de pe plajă

221

Finalele campionatului naţional de lupte pe plajă pentru sportivi Under 15 ani şi juniori IV au avut loc zilele trecute la Limanu – 2 Mai. 12 tinere speranțe din Reșița au fost prezente în concurs, însoţiţi de antrenorii Florin Dinţă şi Adam Babaioana.

S-au întors acasă cu  trei medalii, una de argint şi două de bronz, după cum susţine antrenorul Florin Dinţă:

Doresc să-i remarc pe Gabriel Radu, medaliat cu bronz la categoria 70 de kg, Giovanni Ciopragă, cu aceeaşi medalie de bronz la categoria 40 de kg, şi Tania Adam, care a devenit vicecampioană naţională la categoria 60 de kg. M-am bucurat foarte mult pentru rezultatul obținut de Tania Adam,care a concurat după o accidentare și a reușit să aducă două medalii naţionale pentru Clubul CSS Reşiţa. Ceilalţi doi medaliaţi de la Limanu – 2 Mai sunt luptători legitimați la CSM Reşiţa”, a afirmat Florin Dinţă.

În ultima perioadă luptele pe plajă au luat o amploare deosebită și acesta e un lucru pozitiv, deoarece se dorește includerea acestei ramuri în categoria sporturilor olimpice, mai precizează antrenorul Florin Dinţă.

În următoarea săptămână luptătorii reșițeni vor lua parte la Campionatele Naționale de seniori, care se vor desfășura și în acest an la Reșița.