[AUDIO] Primarul Marcel Vela vrea echipă în Divizia A1 de volei masculin, care să joace la Caransebeş sau Reşiţa

Volei Club Banatul CaransebesEchipa de fete a clubului Banatul Caransebeș, antrenată de prof. Laura Andrei, întâlnește sâmbătă de la ora 12.00 pe CSS Baia Mare, în etapa a șaptea a Diviziei A2 de volei feminin, seria vest. Partida se dispută în sala CSS Caransebeș. Formația din municipiul de pe Timiș și Sebeș ocupă locul trei în clasament, iar adversarele sunt pe poziția a șasea.

În campionatul masculin al Diviziei A2, seria vest, echipa Banatul Caransebeș, pregătită de prof. Pavel Craia, joacă tot sâmbătă, în deplasare, la Vartex Râmnicu Vâlcea. Banatul Caransebeș ocupă locul patru al clasamentului şi luptă pentru promovare în A1, iar Vartex Râmnicu Vâlcea se află pe locul opt.

Primăria din municipiul de pe Timiș și Sebeș poartă discuții cu firma care deține Sala Polivalentă din Caransebeș pentru a prelua acest edificiu și a reuși să obțină licența, dacă Volei Club Banatul Caransebeș va juca în Divizia A1. Dacă nu se reuşeşte preluarea Sălii Polivalente,  primarul Marcel Vela va aduce echipa să joace la Reșița.

Ascultați declarația primarului municipiului Caransebeș, Marcel Vela:

Cele mai citite

Related Articles