Univeritatea Vasile Goldiş ICIM Arad rămâne neînvinsă în Liga Europei Centrale de baschet feminin

Univeritatea Vasile Goldis ICIM AradEchipa feminină de baschet Univeritatea Vasile Goldiş ICIM Arad a învins în deplasare pe formaţia austriacă Flying Foxes SVS Post Viena cu scorul de 73-61 (34-25), joi seara, într-un meci din cadrul Ligii Europei Centrale (CEWL).

Campioana României a controlat meciul de la un capăt la altul, iar la jumătatea partidei avea un avans de 9 puncte, 34-25, care a crescut la peste 20 de puncte în sfertul al treilea. Fetele antrenate de portughezul Jose Araujo s-au relaxat apoi şi au permis gazdelor să revină în joc. Când mai erau două minute şi 30 de secunde rămase din meci, ”vulpile zburătoare” s-au apropiat la doar şase puncte (57-63), dar arădencele au gestionat bine finalul şi s-au impus în cele din urmă cu scorul de 73-61.

Cea mai bună jucătoare a gazdelor a fost românca Elisabeth Pavel.

În clasament, Univ. Goldiş ICIM Arad este lider, cu 10 puncte (5 victorii din tot atâtea meciuri), urmată de Flying Foxes SVS Post Viena, 9 puncte (6 j), CSU Alba Iulia, 8 p (5 j), Piestanské Cajky (Slovacia), 7 p (5 j), VALOSUN KP Brno (Cehia), 5 p (5 j).Sursa:Agerpres

Cele mai citite

Related Articles