Horoscop 26 iunie 2019

Berbec

Mergi la job, dar nu esti deloc interesat ce se intampla astazi acolo. Stii ca imediat dupa program trebuie sa ajungi la o intalnire cu prietenii si gandul iti sta doar la asta.

Taur

Ai de rezolvat o problema si anunti la birou ca intarzii. Dupa cateva ore constati ca lucrurile se prelungesc prea mult si esti gata sa renunti. Daca nu vrei sa o iei de la capat maine, mai ai rabdare o vreme. Cel mai probabil va fi nevoie sa iti iei toata ziua liber.

Gemeni

Intri de dimineata intr-o sedinta si nu mai scapi decat spre pranz. La final esti epuizat, dar multumit. Deciziile luate sunt in favoarea ta. Nu te asteptai la asa ceva. Seara iesi sa sarbatoresti.

Rac

Gandul iti sta numai la concediu. Stabilesti programul, faci trasee si liste de cumparaturi. Ai grija, totusi, sa fii atent si la ce se intampla la job. Pana la vacanta, incearca sa ramai concentrat si la munca.

Leu

Cineva apropiat are mici necazuri si are nevoie de ajutorul tau. Esti dispus sa-ti anulezi toate planurile pentru ca totul sa fie bine. Fii atent, totusi, sa nu incurci pe nimeni cu rasturnarea aceasta de program.

Fecioara

Te asteapta o zi agitata. Timpul trece parca prea repede si simti ca nu ai cand sa termini tot ceea ce ti-ai propus pentru astazi. Daca nu vrei sa ramai peste program, fa un efort maine dimineata si incearca sa ajungi mai repede la birou.

Balanta

Ai fost anuntat ca trebuie sa termini urgent proiectul la care lucrezi. Nu este o veste prea buna, deoarece mai ai mult de lucru. Esti constient ca vei primi critici din partea superiorilor, dar iti vine o idee geniala. Deja te-ai si apucat de lucru la noua varianta.

Scorpion

O disputa intre mai multi membri ai familie te prinde si pe tine. Dupa ce pierdeti ore in sir incercand sa lamuriti problema, apare cineva din exterior cu solutia. Esti uimit. Era atat de simplu, cum de nu si-a dat nimeni seama…

Sagetator

Trebuie sa dai un raspuns cuiva care ti-a facut o propunere de colaborare. Problema e ca decizia ta va afecta si alte persoane. Nu te grabi, gandeste-te serios. Nu este vorba doar de cariera, ci si de viata personala.

Capricorn

Lipsa odihnei te afecteaza. Daca nu vrei sa ajungi sa ai probleme de sanatate, ar fi bine sa te mai si relaxezi. Incearca sa iti impui un program si sa te organizezi mai bine. Nici nu mai stii cand ti-ai luat ultima data concediu…

Varsator

Nu stii ce sa faci. Relatia cu persoana iubita este tot mai tensionata. Chiar daca nu vrei sa recunosti, asta se intampla din cauza ta. Recunoaste-ti greseala si cere-ti scuze.

Pesti

Esti obligat iei parte la un eveniment programat pentru diseara, dar nu ai niciun chef. Fa un efort si treci pe acolo. Stii bine ca altfel vei avea niste discutii neplacute cu cineva din familie.

De același autor

Related Articles