Rezultate foarte bune pentru tinerii karatişti reşiţeni la Bratislava

Între 18 si 23 iunie la Bratislava s-a desfasurat Campionatul Mondial de karate WUKF la care a participat si o numeroasa delegatie resiteana condusa de reputatul antrenor Zoltan Lipan. La întoarcerea acasa, acesta s-a declarat foarte multumit de rezultatele obtinute de tinerii sai elevi.

“Au fost aproape 2.500 de sportivi din 43 de țări, cinci continente. Normal că fiecare țară a venit cu sportivi cei mai buni. Ținând cont că noi am avut 14 sportivi de la opt ani şi până la 15 ani nu erau așteptări extraordinare, dar am sperat totuşi să aducem ceva, să arătăm că şi noi avem sportivi de valoare. Eu cred că am reuşit acest lucru”, ne-a declarat Zoltan Lipan la întoarcerea acasă.

Cea mai valoroasă performanţă a fost reuşită de Greta Buzura care a reuşit să obţină medalia de bronz la kumite. Albert Macamete a terminat competiţia al patrulea la kata. Raisa Lenghel, Patricia Măciucă, Greta Buzura şi Mihai Bogdan au încheiat pe 5 competiţia de kata, Maia Wettori, pe 6, iar Alexia Derius şi Alexia Lenghyel, pe 7.

Cele mai citite

Related Articles