FC Barcelona a rămas fără președinte

Sandro RosellPreşedintele FC Barcelona, Sandro Rosell, a declarat joi seară, că a demisionat din conducerea grupării catalane după mai multe ameninţări la adresa sa şi a familiei sale şi deoarece nu vrea atacuri care să afecteze clubul.

“De ceva timp eu şi familia mea am fost ţintele unor ameninţări şi atacuri care m-au făcut să mă gândesc dacă trebuie să rămân la club, punându-mi familia în pericol. Transferul lui Neymar este corect (…). Acest Consiliu de Conducere este o echipă şi această echipă conduce un proiect care a înregistrat mari succese. Nu vreau atacuri care să afecteze clubul şi de aceea mi-am prezentat demisia conducerii FC Barcelona în mod irevocabil. Josep Bartomeu va prelua postul de preşedinte imediat, până la finalul mandatului, în 2016” , a spus Rosell.

Sandro Rosell le-a mulţumit tuturor celor cu care a colaborat în ultimii ani şi i-a urat succes noului preşedinte.

Presa spaniolă a notat joi că decizia lui Rosell de a demisiona este legată de faptul că justiţia spaniolă a acceptat miercuri o plângere împotriva oficialului catalan cu privire la transferul lui Neymar şi începerea procedurilor pentru clarificarea condiţiilor financiare de achiziţionare a brazilianului, în vara anului 2013.

Sandro Rosell, care susţine că FC Barcelona a plătit 57 de milioane de euro pentru achiziţionarea lui Neymar, a fost acuzat de un membru al clubului de “deturnare”, cel care l-a acuzat menţionând că membrii grupării nu ştiu “destinaţia reală” a banilor de transfer. Rosell a fost ales la conducerea FC Barcelona în 2010.

Sursa: Mediafax

Cele mai citite

Related Articles