CJAS Caraş-Severin a oferit de 1 Iunie, cadouri în cutii de pantofi copiilor de la Centrul Primăvara!

De 1 iunie, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate din Caraş-Severin a luat decizia de a oferi zâmbete sub formă de cadouri în cutii de pantofi, în acest an fiind vizaţi copiii beneficiari ai Centrului de Educaţie Incluzivă Primăvara din Reşiţa.

Angajaţii instituţiei, prin eforturi proprii, au ales să includă în cutii atât haine cât şi cărţi, jocuri şi jucării care să facă mai frumoasă ziua de 1 iunie copiilor primăverii. Peste 100 de pachete cu cadouri au fost distribuite ieri, acestea fiind oferite beneficiarilor la serbarea organizată cu ocazia zile de 1 iunie în incinta Centrului.

„Am dorit să facem un gest frumos, la care au participat cum au putut chiar și copiii colegilor, și care să marcheze cât se poate de simbolic o zi a celor care ne oferă de cele mai multe ori zâmbete și ne desprind cu succes de grijile cotidiene. Meritul e al celor care se bucură de cadourile primite“, a precizat ec. Sergiu Andreș, președintele director general al Casei de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin.

Acţiunea face parte din cadrul unui proiect inițiat de către Casa Națională de Asigurări de Sănătate, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, celebrată anual la 1 iunie. Sasele județene au decis să dezvolte acțiunea „shoebox“ (cutie de pantofi), în cadrul căreia, câteva cadouri simbolice au fost oferite celor care au mai multă nevoie de zâmbete, copiilor!

Cele mai citite

Related Articles