[FOTO] Zi neagră pentru biciclişti pe drumurile judeţului Arad

Trei biciclişti au murit azi pe drumurile judeţului Arad.

Primul a fost lovit de o maşină, în localitatea arădeană Ineu, în zona Hanului Moara cu Noroc. Autoturismul s-a răsturnat apoi în şantul de la marginea drumului iar conducătorul acestuia a rămas încarcerat.

Conform IPJ Arad “Un bărbat de 25 de ani, din Ineu, a condus un autoturism pe DJ 792, în afara localităţii Ineu, iar la efectuarea unei manevre de depăşire într-o curbă uşoară la dreapta, a pierdut controlul asupra autoturismul, accidentând grav un biciclist de 72 de ani, din Ineu, care se deplasa pe acelaşi sens de mers. In urma verificărilor s-a constatat că şoferul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma leziunilor suferite, biciclistul a decedat la spital”.

Un alt eveniment asemănător s-a produs pe DJ 682C unde un arădean de 31 de ani a acroşat un biciclist de 46 de ani în timpul unei depăşiri, acesta fiind pur şi simplu decapitat. În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o valoare de 0,18 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cel de-al treilea accident în care a fost implicat un biciclist s-a produs în cursul după-amiezii când, un bărbat de 51 de ani, din Pecica, ce a condus un autoturism pe DJ 682, in localitatea Satu Mare (com. Secusigiu), dinspre Arad spre Periam, a surprins şi accidentat mortal o femeie de 67 de ani, care se deplasa in aceeaşi direcţie de mers.

Aceasta, fără sa se asigure, a efectuat un viraj la stânga prin faţa autoturismului, iar in urma impactului a fost proiectata intr-o alta femeie de 30 de ani, care se deplasa pe marginea părţii carosabile pe sensul opus de mers. Femeia de 30 de ani a fost rănită uşor.

De același autor

Related Articles