Handbaliștii de la CSM Şcolar Reşiţa, foarte aproape de promovarea în Liga Națională

683

Echipa masculină de handbal CSM Şcolar Reşiţa s-a calificat între cele mai bune patru divizionare A din ţară și are șanse mari de a promova în Liga Națională.

La turneul final de promovare în Liga Națională, CSM Şcolar Reşiţa va juca cu HCM Sighişoara, iar CSM Vaslui va întâlni formația CSM Alexandria. Cele patru echipe calificate se vor înfrunta în turneul final programat în perioada 17-19 mai, la Ploiești.

Handbaliștii reșițeni au ajuns la Ploiești, acolo unde vineri, 17 mai vor susține un antrenament de acomodare cu sala.

Președintele CSM Reșița, Cristi Pătru asigură că atmosfera este una foarte bună la echipă:

”Atmosfera este foarte bună la echipă. Suntem optimiști, încrezători în șansa noastră, așteptăm meciul. Toți jucătorii sunt apți de joc. Vineri efectuăm un antrenament de acomodare, după care sâmbătă urmează jocul cu CSM Sighișoara. În funcție de rezultatul din semifinală jucăm pentru locuri 1-2 care duc direct în Ligă, ori mergem la baraj. Noi suntem încrezători că vom câștiga jocul cu Sighișoara. Cu acest prilej le urez succes colegilor fotbaliști și așteptăm să sărbătorim promovarea, împreună, în Fântâna din centrul civic, acolo e cel mai frumos.

PROGRAM SEMIFINALE:

Ora 14.00 Semifinala 1 CSM VASLUI 0:0 0:0 CSM ALEXANDRIA

Ora 16.00 Semifinala 2 CSM SIGHISOARA 0:0 0:0 CSM SCOLAR RESITA

Echipele clasate pe locurile 1 și 2 la turneul Final al Diviziei A vor promova direct în Liga Națională, iar formaţiile situate pe locurile 3 și 4 vor susține jocuri de baraj cu locurile 11 și 12 din Liga Națională.

sursa foto:Cristina Corocan