Cadrele medicale de la Spitalul Judeţean Reşiţa sunt la datorie de Paşti!

La fel ca în fiecare an, cadrele medicale de la Spitalul Judeţean din Reşiţa sunt la datorie şi în minivacanţa de Paşti!

Şi de această dată, personalul medical este foarte bine pregătiţ, au fost suplimentate gărzile iar stocul de medicamente a fost îmbunătăţit. În plus, a fost pus la punct şi un plan alb de acţiune care va fi activat doar în cazul unei catastrofe cu multe victime, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Roxana Bălan.

Cei care întâmpină probleme medicale în această perioadă sunt rugaţi să apeleze de urgenţă numărul de telefon 112.

Atenţie mare şi la masa de Paşti! Alimentele bogate în grăsimi ne pot băga în spital, atrag atenţia medicii Spitalui Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. Pentru prevenirea indigestilor regula de aur este să mâncăm în reprize de 3-4 ori pe zi, în cantităţi mici şi fără a amesteca felurile de mâncare, ne sfătuieşte medicul Emil Buna.

Cei care, după masă, acuză stări de vomă, greaţă, stări febrile sau frisoane care nu cedează, sunt sfătuiţi să se prezinte urgent la camera de gardă a Spitalului Judeţean Reşiţa. În plus, cei care îşi petrec sărbătorile în natură, sunt sfătuiţi să se echipeze corespunzător şi să fie atenţi la vipere şi la căpuşe.

De același autor

Related Articles