Radio Constanţa împlineşte 24 de ani!

sigla-rrcLa 24 de ani, Radio Constanţa îşi deschide porţile către ascultătorii săi şi a programat emisiuni speciale.

Pe 21 ianuarie, Radio Constanţa împlineşte 24 de ani de la prima emisie. Pentru a marca momentul împreună cu ascultătorii, marţi, 21 ianuarie, este organizată Ziua Porţilor Deschise.

La aniversarea celor 24 de ani de activitate neîntreruptă, Studioul Regional Radio Constanţa se prezintă în faţa ascultătorilor cu maturitatea profesională determinată de experienţa dobândită în această dublă decadă, dar şi cu exuberanţa şi jovialitatea tinerei generaţii de jurnalişti, care şi-a început activitatea aici şi continuă tot aici desăvârşirea profesională.

Radio Constanţa – Primul radio din Dobrogea!

Suntem primii în Dobrogea şi promisiunea pe care o facem este cea de a păstra acest statut, atât prin cantitatea şi calitatea informaţiei transmise, cât şi prin atitudinea cotidiană a întregii echipe de la Radio Constanţa.

Astfel, marţi, 21 ianuarie, între orele 10:00 şi 13:00, toţi cei care vor să vadă cum sunt realizate emisiunile radio sau doresc să îi cunoască pe redactorii Radio Constanţa aflaţi în emisie sunt aşteptaţi la sediul din Vila nr.1, Mamaia.

Radio Constanţa emite pe frecvenţele de 909 KHz Constanţa şi 1530 KHz Tulcea, precum şi pe 100,1 MHz şi 90,8 MHz, în banda de unde ultrascurte (FM), pentru ascultătorii din judeţele Constanţa şi Tulcea, însă este recepţionat şi în judeţele Brăila, Buzău, Vrancea, Galaţi, Ialomiţa şi Călăraşi.

În perioada mai – septembrie, pe frecvenţele de 100,1 FM şi 90,8 FM, Radio Constanţa transmite programul estival Radio Vacanţa, având ca arie de acoperire întreg litoralul românesc.

Cele mai citite

Related Articles