[FOTO] DN6 a mai pus de un accident rutier

Pe DN 6, pe raza comunei Topleţ la kilometrul 372+450, a avut loc în după amiaza zilei de vineri, 12 aprilie, în jurul orei 16.50 un accident rutier în care au fost implicate două TIR-uri din Turcia. Din primele investigații rezultă că un ansamblu de vehicule care se deplasa către municipiul Orșova, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta nu a adaptat viteza la condițiile de drum (n.r. carosabil umed), a derapat și a acroșat cu semiremorca o altă autoutilitară înmatriculată tot în Turcia și care se deplasa în sens invers.

Au intervenit echipajul de pompieri militari din cadrul Punctului de lucru Băile Herculane şi un echipaj SMURD din cadrul ISU MH. Pompierii militari cărăşeni au intervenit pentru descarcerarea victimei şi asigurarea măsurilor PSI.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unuia dintre conducătorii auto şi blocarea temporară a drumului pe ambele sensuri. Victima încarcerată, dar conştientă a fost preluată de echipajul SMURD al ISU Mehedinţi şi transportată la spitalul din Orşova.

Traficul este blocat! La faţa locului acţionează şi echipaje ale Poliţiei.

Sursa foto: ISU CS

De același autor

Related Articles