Echilibru şi legalitate îşi doreşte tânărul preşedinte al CJAS Caraş-Severin!

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate din Caraş-Severin are un nou preşedinte, vă spuneam zilele trecute. Prin Ordinul preşedintelui Casei Naţionale de Sănătate, tânărul Sergiu Andreş, în vârstă de doar 28 de ani a fost numit preşedinte director-general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin. Practic devine cel mai tânăr şef de Casă Judeţenă de Sănătate din ţară. Cât de important a fost acest pas pentru cariera sa şi ce obiective are pentru acest mandat ne explică chiar el:

“În condițiile în care am observat un interes crescut din partea reprezentanților media cărășeni referitor la numirea mea la conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin, cu tot respectul ce vi-l port, sunt nevoit să recurg la această declarație de presă din pricina lipsei de timp. Am acceptat să devin președinte-director general într-un moment dificil și important în viața instituției. Pe de o parte, regretăm pierderea fostului președinte, Nicolae Drăgan-Țeicu, iar pe de alta, la 1 aprilie 2019, instituția noastră a împlinit 20 de ani de activitate în slujba asiguraților, o misiune ce ne onorează, importantă, așa cum este sănătatea.

E o funcție care obligă și impune responsabilități majore, față de asigurați, față de furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale. Vin din sistem, am fost inspector în cadrul Biroului de Control al acestei Case de Asigurări de Sănătate și înțeleg că respectarea legii în sprijinul asiguraților și în relații contractuale corecte este cea care trebuie să primeze.

Sunt economist, am aprecieri profesionale din partea nivelurilor manageriale ale Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și am convingerea că trebuie asigurată continuitatea în asigurarea cu servicii medicale de calitate, medicamente și dispozitive medicale fără sincope sau erori. Acestea sunt gândurile cu care pornesc la un drum care este cu siguranță greu, dar care este dedicat oamenilor ce au nevoie de serviciile noastre.

Pentru moment, aș prefera să vorbesc mai puțin despre mine și să aleg echilibrul și legalitatea în ceea ce privește activitatea Casei de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin. Sper că am răspuns întrebărilor dumneavoastră pe moment și vă asigur de stimă”, a precizat acesta.

Sursă foto: facebook

Cele mai citite

Related Articles