[VIDEO-AUDIO] Handbalistele de la Liceul Traian Vuia Reșița au pierdut la mare luptă confruntarea cu rivalele de top, de la CSS 2 Baia Mare

433

Înfrângere la limită pentru handbalistele junioare III de la Liceul Traian Vuia din Reșița în fața principalelor rivale de la CSS 2 Baia Mare

Echipa de handbal junioare III a Liceului Traian Vuia din Reșița continuă să aibă o evoluție bună în lupta pentru calificarea la un nou turneu final. Miercuri, 3 aprilie tinerele handbaliste au pierdut, la mare luptă, confruntarea cu cealaltă echipă de top din grupă, CSS 2 Baia Mare. Elevele profesoarei Lucia Moruț au fost învinse la un gol diferență, 31-30.

În această luptă a contat și faptul că reșițencele sunt mai tinere decât componentele echipei oaspete, a afirmat antrenoarea Lucia Moruț:  

Am făcut tot ce am putut în acest meci, dar nu a fost de ajuns, a spus cu lacrimi în ochi jucătoarea de lot național de la Liceul Traian Vuia Reșița, Ioana Danilescu:

Întâlnirea dintre cele două formații a fost un adevărat spectacol, după cum susține și antrenoarea formației din Baia Mare, Simona Maior Pașca:


După patru etape, echipa Liceul Traian Vuia Reșița este pe locul II în grupa de valoare 4, depășită de CSS 2 Baia Mare și urmată de HC Sportiv Cîtu Timișoara. Din fiecare grupă Valoare, doar primele două clasate se califică la turneul final.