Sportivii de la CS POWERLIFTING HERCULANE participă la Campionatele Naționale de la Timișoara!

La Timișoara se va desfășura sâmbătă, 6 aprilie, Campionatul Național de powerlifting – juniori, seniori și master – la care vor participa sportivi de la cluburi din întreaga țară, din județul Caraș-Severin urmând să participe Clubul Sportiv POWERLIFTING Băile Herculane.

Clubul nostru va participa cu patru sportivi – doi la masculin și doi la feminin – și sperăm să facem o figură frumoasă, noi suntem pregătiți, ne-am pregătit în fiecare zi cu copiii și, ținând cont de rezultatele care vor fi, avem speranțe și pentru participarea la Campionatele Europene care se vor desfășura în luna iulie la Sibiu, pentru prima dată în România! Noi ne propunem să obținem la Timișoara rezultate foarte bune, suntem pregătiți și așteptăm să venim cu medalii, așa cum ne-am propus! În funcție de rezultatele care se vor vedea la această competiție, va fi și un pas pentru participarea la campionatul european de masters! Trecând de 40 de ani, eu sunt singurul în calcul pentru a participa!, ne-a declarat Avram Rădoi – antrenorul și președintele CS POWERLIFTING HERCULANE.

Din lotul care va face deplasarea la Timișoara la sfârșitul acestei săptămâni fac parte Cristina Didea (73 kg) – juniori;Lorena Covaciu (63 kg) – juniori; Mario Rădoi (93 kg) – juniori și Avram Rădoi (plus 120 kg) – seniori și master. Campionatul Național din municipiul de pe Bega  este organizat de Clubul CAZA POWER din Timișoara, cu sprijinul Federației Române de Powerlifting.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles