Ești în căutarea unui loc de muncă? Urmează bursa în Caraș-Severin

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin va organiza şi în acest an Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în data de 12 aprilie 2019.
Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 9 la Reşiţa la Universitatea „Eftimie Murgu” – sala Campus Cafe şi la Băile Herculane, la sala de sport a Liceului „Hercules”.

Bursa generală a locurilor de muncă se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă. Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, pot depune situaţia privind locurile de muncă disponibile ce pot fi oferite în cadrul bursei la sediul AJOFM Caraş-Severin din Reşiţa, str Traian Lalescu nr 17, la sediul Punctului de lucru din Băile Herculane, str. Trandafirilor nr 40 sau le pot transmite pe adresa de e-mail: ajofm@cs.anofm.ro. Participarea la acest eveniment este gratuită.