[VIDEO-AUDIO] CSM Școlar Reșița își continuă ascensiunea spre Liga Zimbrilor

205

Handbaliștii de la CSM Școlar Reșița sunt de neoprit. Azi au trecut clar de Unirea Sânnicolau Mare

Echipa masculină de handbal din Divizia A, CSM Școlar Reșița își continuă ascensiunea spre Liga Zimbrilor. Sâmbătă, 23 martie a trecut de Unirea Sânnicolau Mare într-o nouă etapă de campionat.

Elevii lui Ilie Vaidasigan s-au impus clar cu 43-29, la pauză 25-12. Au evoluat mult în acest joc și juniorii, care au făcut și spectacol spre bucuria publicului reșițean, care își dorește cu ardoare să vadă la Reșița, din nou, meciuri de Liga Națională.

I-am felicitat la final de joc pe Răzvan Mledenciu și Marius Bahan pentru această nouă victorie:

Răzvan Mledenciu:”Jocul a fost destul de ușor, mă așteptam din partea celor de la Sânnicolau Mare să ne pună un pic în încurcătură, dar nu a fost așa. Noi avem nevoie de meciuri mai grele pentru că la turneul semifinal și final vom întâlni echipe foarte puternice. Noi suntem foate pregătiți de aceste două turnee și ne pregătimîn continuare. Trebuie să ne îndeplinim obiectivul principal: să ajungem în Liga Zimbrilor!”.

Marius Bahan: ”Ne așteptam să fim mai mult stresați în acest joc, dar noi avem un obiectiv de îndeplinit și ne pregătim intens pentru aceasta. Se văd rezultatele. Noi suntem focusați pe meciurile din campionat, mai avem trei până la final, la Tg. Jiu și la Craiova, iar ultimul meci cu Timișoara, acasă. Ne pregătim pentru turneul semifinal.”

După victoria de sâmbătă, handbaliștii de la CSM Școlar Reșița își consolidează și mai mult prima poziție în campionat, urmați fiind de cei de la CS Universitatea Craiova și cei de la Unirea Sânnicolau Mare.