[VIDEO-AUDIO] CSM Reșița, tot mai aproape de Liga a II-a. A revenit pe locul II în seria a IV-a

1037

CSM Reșița a jucat sâmbătă, 16 martie pe teren propriu cu formația CSM Lugoj, într-o partidă din etapa a 18-a a Ligii a III-a de fotbal, seria a IV-a. Rosso-nerii sunt acum pe locul II după victoria cu CSM Lugoj, scor 3-1.

Meciul nu a fost unul dominat doar de reșițeni, deși a început cum nu se poate mai bine pentru aceștia, cu un gol marcat rapid de Săulescu. Nu multe minute mai târziu, Ene a majorat scorul, din penalty. Acesta a fost și scorul la pauză. Repriza a doua a fost dominată în mare parte de oaspeți, care au arătat că nu au cedat ușor și că și-au dorit victoria. În minutul 64, Onțel a redus din diferență și a dat ceva emoții rosso-nerilor. Liniștea s-a așternut în Valea Domanului, abia prin minutul 88, când Săulescu a marcat din nou și a închis tabela la 3-1.

Nu a fost un meci ușor, spune principalul din Valea Domanului, Leontin Doană:

”Un meci greu, după cum ne-am așteptat. Am discutat toată săptămâna cu băieții că nu trebuie să ne relaxăm, dacă Lugojul este mai în coada clasamentului. Am fost convinși că ne așteaptă un meci foarte dificil. Felicit adversarul și pe băieții mei pentru atitudine și pentru rezultat. Vreau să adaug că obiectivul nostru nu este promovarea, dar dacă ajungem acolo noi nu de dăm deoparte”, a concluzionat Leontin Doană.

Și antrenorul secund al oaspeților, Călin Cojocaru a apreciat revenirea echipei reșițene în lupta pentru promovare:

”Un meci dificil, am întâlnit o echipă bună din fruntea clasamentului. Am început meciul dezastruos, am luat gol în primele secunde de joc. Cel de al doilea a venit și el foarte repede. Pe parcurs ne-am mai redresat, am marcat și noi, dar după golul trei al gazdelor s-a terminat totul pentru noi. Suntem o echipă în formare, nu vrem să facem fotbal spectacol, noi ne dorim să adunăm cât mai multe puncte. Reșița e o echipă bună, iar lupta e foarte strânsă la vârful clasamentului.Pentru promovare se bat Lipova, Reșița și Cugir”, a spus secundul de la CSM Lugoj.

REZULTATE:

Vineri, 15 Martie
CNS Cetate Deva – Şoimii Lipova 2-2
Naţional Sebiş – Industria Galda 1-2
CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – Gloria Lunca Teuz Cermei 4-0
Unirea Alba Iulia – Millenium Giarmata 1-1
Sâmbătă, 16 Martie
CS Ocna Mureş – ACS Dumbrăviţa 2-3
FC Avrig – Crişul Chişineu Criş 2-1
CSM Şcolar Reşita – CSM Lugoj 3-1
Metalurgistul Cugir – CS Hunedoara 3-1

CLASAMENT:

1.Şoimii Lipova39
2.CSM Şcolar Reşiţa35
3.Metalurgistul Cugir35
4.ACS Dumbrăviţa35
5.Gloria Lunca Teuz Cermei34
6.Crişul Chişineu Criş30
7.Naţional Sebiş29
8.FC Avrig28
9.Unirea 1924 Alba Iulia23
10.CS Hunedoara23
11.CSC Ghiroda şi Giarmata Vii22
12.Millenium Giarmata22
13.Industria Galda21
14.CNS Cetate Deva19
15.CSM Lugoj6
16.CS Ocna Mureş2

conform Liga2.ro

CSM Reșița va juca următoarea etapă în deplasare la CS Hunedoara, în 23 martie, de la ora 15.00.

—————————————————————————

CSM Reșița va juca sâmbătă, 16 martie pe teren propriu cu formația CSM Lugoj, într-un joc din etapa a 18-a a Ligii a III-a de fotbal, seria a IV-a. Rosso-nerii au urcat până pe locul trei după victoria din etapa trecută de la Crișul Chișineu Criș și își doresc cele trei puncte din partida cu CSM Lugoj, după cum afirmă președintele clubului din Valea Domanului, Cristi Bobar:

”Un start bun de retur și acest lucru dovedește munca foarte serioasă a colectivului tehnic, a antrenorilor și a jucătorilor. În iarnă această iarnă s-au pregătit foarte bine, dar le spun zilnic că încă nu am realizat nimic. Aceasta este mentalitatea și trebuie să câștigăm fiecare meci. Cred că vom reuși. La Chișineu Crișul a fost un meci disputat pe un teren foarte dificil, dar băieții noștri au luptat până în ultimul minut. Ne așteaptă partidă care pare ușoară, dar trebuie să tratăm foarte serios meciul. Nu va fi ușor. Din păcate, echipele din fața noastră câștigă și ele meci de meci și cred că ne va fi greu să promovăm anul acesta. Dar vom încerca anul viitor promovarea”, a declarat Cristi Bobar.

Partida CSM Reșița-CSM Lugoj va avea loc sâmbătă,16 martie de la ora 15.00.

În cazul unui succes cu Lugojul, echipa lui Leontin Doană ar ajunge pe locul doi, deoarece Gloria Lunca Teuz Cermei a pierdut jocul de vineri, 15 martie. CSM Lugoj ocupă locul 15, cu doar 6 puncte obținute.

REZULTATE:

Vineri, 15 Martie
CNS Cetate Deva – Şoimii Lipova 2-2
Naţional Sebiş – Industria Galda 1-2
CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – Gloria Lunca Teuz Cermei 4-0
Unirea Alba Iulia – Millenium Giarmata 1-1
Sâmbătă, 16 Martie
CS Ocna Mureş – ACS Dumbrăviţa15:00
FC Avrig – Crişul Chişineu Criş15:00
CSM Şcolar Reşita – CSM Lugoj15:00
Metalurgistul Cugir – CS Hunedoara15:00

CLASAMENT:

1.Şoimii Lipova39
2.Gloria Lunca Teuz Cermei34
3.CSM Şcolar Reşiţa32
4.Metalurgistul Cugir32
5.ACS Dumbrăviţa32
6.Crişul Chişineu Criş30
7.Naţional Sebiş29
8.FC Avrig25
9.CS Hunedoara23
10.Unirea 1924 Alba Iulia23
11.CSC Ghiroda şi Giarmata Vii22
12.Millenium Giarmata22
13.Industria Galda21
14.CNS Cetate Deva19
15.CSM Lugoj6
16.CS Ocna Mureş2

Conform Liga2.ro