Hagi, triumfător în lupta cu FCSB

108

FCSB a debutat cu stângul în faza play-off a Ligii I de fotbal, după ce a fost învinsă de FC Viitorul cu scorul de 2-1 (1-1), luni seara, pe Arena Naţională din Bucureşti.
Oaspeţii au deschis scorul prin Andreias Calcan (15), cu un şut sub transversală. Vicecampioana a restabilit egalitatea înainte de pauză prin reuşita lui Florinel Coman (40), fostul jucător al Viitorului, care a profitat de o ieşire greşită a portarului Valentin Cojocaru (ex-Steaua).

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a marcat golul victoriei prin Ianis Hagi (65 – penalty), după un fault comis de Romario Benzar asupra lui Lyes Houri.
FCSB a avut o bară, prin Coman (43), din lovitură liberă, şi a ratat mai multe ocazii clare de gol prin Harlem Gnohere (78, 88, 90+1). Ioan Hora (47) şi Coman (49) au ratat şi ei ocazii mari pentru FCSB. Drăguş (19), De Nooijer (51) şi Rivaldinho (90+2) au ratat şanse de gol de la constănţeni.

În sezonul regulat, FCSB a câştigat ambele partide, cu 4-1 la Ovidiu şi 2-0 pe teren propriu. FCSB ocupă locul al treilea în clasament după acest eşec. În ultimele patru etape, ”roş-albaştrii” au înregistrat o victorie, două egaluri şi un eşec. FC Viitorul are două victorii şi un egal în ultimele trei etape,scrie Agerpres.ro