Ion Crăciunescu spune că ambele echipe ale Craiovei se pot desființa

Ion CraciunescuCraiova are două formații în Liga 2 și ambele se vor bate probabil pentru promovare, dar există șanse mari ca niciuna să nu ajungă în prima Ligă. Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu avertizează că ambele grupări se pot desființa în viitorul apropiat.

Este trist ce se întâmplă cu adevărata Universitatea Craiova, Bănia fotbalistică nu avea nevoie de acest scandal. Nu e normal ce se petrece cu echipa lui Adrian Mititelu, nu știu cât va mai rezista din punct de vedere financiar. Știu că datoriile sunt mari, ar fi păcat să dispară un asemenea brand” a declarat Ion Crăciunescu.

Chiar dacă face transferuri pe bandă rulantă, nici formația susținută de Primărie nu are un viitor sigur, anunță fostul mare arbitru. “La CS Universitatea Craiova problema e alta. Proiectul nu va rezista pentru că este creat pe o ilegalitate, pe un abuz, și mă refer la acceptarea echipei direct în divizia B. Ei spun că activează în divizia secundă pe baza locului dat de Adunarea Generală a FRF orașului Craiova în 2012. Dar Adunarea Generală nu poate fi mai sus de Statutul FRF. În Statut nu scrie că Adunarea Generală poate da loc de divizia B unui oraș. E ilogic ce au făcut: nu se poate naște un copil direct la doi ani, la fel cum nu se poate naște o echipă direct în divizia B. Ea va fi mereu contestată, toți vor spune că e echipa născută dintr-un abuz” a mai spus Crăciunescu.Sursa:Digi Sport

Cele mai citite

Related Articles