Horoscop 28 februarie 2019

Berbec

E o perioada ideala pentru a comunica, dar nu exagera! Nu te poti opri din palavragit cu prietenii si te distrezi tot timpul. Nu uita ca trebuie sa te ocupi si de niste treburi importante. Altfel ramai in urma si te aglomerezi pe weekend.

Taur

Vrei sa obtii o favoare din partea cuiva si habar nu ai cum sa procedezi in acest caz… Poate ajunge un zambet si cateva vorbe bune. Daca iti calculezi bine miscarile, s-ar putea sa mearga toate struna. Succes!

Gemeni

Esti intr-o perioada de schimbari emotionale si incerci sa te echilibrezi. Nu este un moment bun sa-ti faci planuri mari acum. Mai amana cateva zile, cand, o veste buna, schimba radical situatia.

Rac

Ai un acces de altruism. Te caracterizeaza optimismul si dorinta de a fii cat mai util celorlalti. Este un moment in care incerci sa comunici cu cat mai multe persoane si esti preocupat de soarta acestora.

Leu

Ai idei atractive, motiv pentru care atragi multe persoane interesate sa colaboreze cu tine. Modul in care te prezinti poate duce, in urmatoarea perioada, la intalniri importante care sa iti aduca multe beneficii.

Fecioara

E posibil sa incepi un nou proiect care nu va fi usoar de dus la capat, dar te va face sa te simti implinit. Seara vei avea musafiri! Poate intri la niste cumparaturi inainte sa ajungi acasa….

Balanta

Te-a impresionat gestul unui prieten. Stiai ca te poti baza pe el la nevoie la orice ora din zi sau din noapte, dar faptul ca a renuntat la ceva pentru tine, te lasa fara cuvinte.

Scorpion

Din nou ai exagerat, lista ta de cumparaturi e cat vechea carte de telefon! Stii bine ca nu iti permiti nici jumatate din ce ai notat acolo, dar, cine stie, poate prinzi si ceva promotii… Esti foarte optimist!

Sagetator

Te-ai oferit sa rezolvi o problema a cuiva important din viata ta. Cu toate ca incerci sa respecti foarte clar toti pasii, lucrurile nu vor iesi chiar cum ar trebui. Asteapta-te la mici reprosuri.

Capricorn

Ai grija sa nu intarzii la job. Vei cunoaste o persoana care are niste idei grozave pentru afacerea ta. O sa stati in sedinta cateva ore, dar vei vedea ca a meritat.

Varsator

Acum ai ocazia sa faci o schimbare esentiala in viata, despre care crezi ca iti va imbunatati nivelul de trai. Prietenii sau familia nu te pot ajuta acum. Esti pe cont propriu.

Pesti

Ai cerut cuiva ajutorul si nu ti l-a dat. Poate trebuie sa schimbi ceva la felul in care o faci, suna mai mult a porunca, decat a rugaminte. Un simplu “te rog” poate face minuni.

De același autor

Related Articles