[AUDIO] Focuri de armă la Uivar

frontiera timisFocuri de armă au fost auzite ieri pe raza localităţii timişene Uivar. Poliţiştii de frontieră din Sectorul Cruceni au fost nevoiţi să facă uz de armă pentru a reţine un şofer care a ignorat semnalele acustico-luminoase din dotarea autospecialei de serviciu şi şi-a continuat cursa încercând să scape de control. Poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase, conform prevederilor legale, două focuri de armă în plan vertical. Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că este vorba despre cetăţeanul român Nicolae B., în vârstă de 19 ani, din judeţul Timiş. S-a mai stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, autoutilitara marca „ARO” este radiată din circulaţie din anul 2011, iar plăcuţele de înmatriculare aplicate pe maşina sa aparţin de fapt unei motociclete.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, agent-şef adjunct Mihaela Leş, oferă detalii despre acest eveniment:

În cele din urmă, bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni, iar pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru un cumul de infracţiuni.

Cele mai citite

Related Articles