[FOTO] Liceenii din Caraş-Severin au 100 de motive să spună „Eu aleg România!”

Proiectul Eu aleg România ajunge în liceele din Caraş-Severin.

În urma unui protocol încheiat intre Radio Resita si Inspectoratul Şcolar, elevii din judeţ se vor bucura de panourile cu cele mai importante 100 de momente ale istoriei românilor.

De asemenea, prin intermediul telefoanelor mobile, acestia vor putea accesa gratuit si ebook-ul Istoria românilor în 100 de momente esentiale, in limba română sau engleză.

Demarată în urmă cu cinci ani, campania „Eu aleg România” a prezentat 500 de motive de mândrie că suntem români, în materiale audio, video şi texte, difuzate on air şi on line în programele proprii ale studiourilor teritoriale Radio România din Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Reşiţa, Timişoara şi Târgu-Mureş, pe site-ul proiectului www.eualegromania.ro şi pe paginile de socializare ale studiourilor teritoriale (Facebook şi Twiter) sau pe canalul Youtube dedicat proiectului eualegromania.ro.

În anul Centenarului, am spus cea mai frumoasă poveste a unei țări – Istoria românilor în 100 de momente esenţiale. 100 de evenimente ce au determinat construirea unei naţiuni unite, puternice, demne şi independente. 100 de momente definitorii din istoria românilor pentru Centenarul României.

În această săptămână panourile cu cele mai importante 100 de momente ale istoriei românilor au ajuns in liceele din Reşiţa. Acestea au fost plasate în puncte strategice din incintele untităţilor şcolare precum avizierele elevilor, intrarile in şcoli sau cabinetele unde aceştia îsi desfaşoară orele de curs, locuri unde copiii pot avea acces nelimitat la cea mai frumosă poveste a ţarii- Istoria românilor in 100 de momente esenţiale.