[VIDEO-AUDIO] Victorie pentru fotbaliștii de la CSM Reșița în primul amical din 2019

1593

După un cantonament în care s-a pus accent mai mult pe pregătirea fizică, sâmbătă, 2 februarie echipa de fotbal din Liga III-a, CSM Reșița a disputat primul joc amical din 2019.

Formația pregătită de Leontin Doană a început seria amicalelor cu o victorie în fața echipei, colegă de eșalon, CSM Lugoj. Rosso-nerii din Valea Domanului s-au impus cu 2-0, după reușitele performerului Dragoș Săulescu.

Echipa reșițeană a dominat meciul disputat pe terenul sintetic din incinta bazei sportive a CSM Reșița împotriva unei formații lugojene, a cărei valoare este departe de ceea ce a fost odată.

Antrenorul lugojenilor este Ilie Rotariu, care a apreciat valoarea reșițenilor pe care îi vede în Liga a II-a:

Dan Boltașiu, reprezentant al echipei CSM Școlar Reșița a vorbit despre importanța acestui joc și evoluția fotbaliștilor rosso-neri:


Fotbaliștii de la CSM Reșița vor avea două zile de pauză după care se vor reuni pentru alte antrenamente și jocuri de verificare.

Cristina Corocan

———————-

Formația de Liga a III-a CSM Reșița va disputa în această săptămână primul meci amical din 2019

Echipa de fotbal din Liga a III-a CSM Reșița parcurge o nouă etapă a pregătirii din început de an. Reșițenii se află în cantonament la baza proprie până sâmbătă, 2 februarie când vor disputa primul joc amical al anului 2019.

Antrenorul Leontin Doană vorbește despre programul din această perioadă:

”Băieții au răspuns foarte bine la această perioadă grea de pregătire, în care punem accent mai mult pe factorul fizic. Sunt bucuros că nu avem accidentați și s-au pregătit toți exemplar. Sunt foarte mulțumit de toți băieții. În lotul formației noastre au mai sosit Alin Babei, care a evoluat la Dunărea Călărași și Miodrag Banac, pe care l-am readus de la Voința Lupac”, a spus Leontin Doană.

Partida amicală cu CSM Lugoj este programată sâmbătă, 2 februarie în Valea Domanului, de la ora 11.30. Mai sunt programate jocuri cu: ASU Poli Timișoara și Ripensia Timișoara.

Cristina Corocan