Handbalistele de la CS Universitatea Reșița revin în fața propriilor suporteri

216

Echipa feminină de handbal divizionară A, Universitatea Reșița va disputa în această săptămână primul joc pe teren propriu din turul II de campionat. Reșițencele antrenate de Cristian Busuioc vor evolua în etapa a 12-a, în sala polivalentă din municipiu, în compania formației CSU Oradea.


Înainte de acest joc antrenorul reșițean a vorbit despre primul joc de pe teren propriu:

„Din păcate am început cu o înfrângere la Baia Mare, dar am trecut repede peste această înfrângere și ne pregătim pentru primul joc pe teren propriu din acest an. Jucăm cu CSU Oradea, echipă care a reușit o surpriză și a învins formația din Chișineu Criș, care are ca obiectiv promovarea. Va fi un meci dificil, dar suntem încrezători în forțele noastre. Nu avem jucătoare accidentate, sper să obținem victoria”, a spus antrenorul Cristian Busuioc.

În primul meci din cel de-al doilea tur de campionat CS Universitatea Reșița a pierdut în deplasare la echipa a doua a clubului Minaur Baia Mare. Gazdele s-au impus la o diferență de cinci goluri, 28 la 23.

Partida Universitatea Reșița – CSU Oradea, se va desfășura duminică, 20 ianuarie, de la ora 15.00, în Sala Polivalentă.

Înaintea acestei runde Universitatea Reșița se află pe poziția a III-a în seria D a Diviziei A cu 16 puncte, iar adversara sa din această săptămână, se găsește pe locul 5 cu 12 puncte acumulate.


Cristina Corocan