[FOTO] Claudiu Ionel Pasăre la emisiunea Boema, de la ora 22:15!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român, oameni prin care dezvăluim România Frumoasă!

În această seară, la emisiunea Boema, de la ora 22:15 ne întâlnim cu un prieten al radioului reșițean, Claudiu Ionel Pasăre, un bănățean care promovează Banatul de Munte oriunde îl duce viața. Deasemenea, invitatul nostru este și aniversatul începutului de An Nou 2019, fiind născut pe 3 ianuarie 1980, la Reșița și totodată sărbătoritul zilei de Sfântul Ion.
Are umor,educație și o poveste de viață ce i-a prilejuit șansa de-a învăța și crește lângă personalități marcante ale României democratice.
În numele unui gând mai frumos și mai curat decât zicerea lui-La Mulți Ani, Claudiu Ionel Pasăre!

Rămâneţi ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio România Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles