Diferența dintre dintre cine ești și cine vrei să fii, este ceea ce faci… și Radio România Reșița este pentru fiecare dintre voi, Oamenii Faptelor Bune , un diapazon al bucuriei de a fi împreună și la acest sfârșit de an 2018!

Sâmbătă seara, în Centrul Civic al municipiului de pe Bârzava, câteva sute de reșițeni s-au bucurat de reîntâlnirea cu echipa radioului reșițean la un concert de muzică populară susținut de interpreți îndrăgiți din Banatul de Munte, dintre care putem să o nominalizăm cu drag pe colega noastră Andreea Miroșu.
Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Primăria Reșița și a fost un prilej de a fi împreună pe Muzică pentru Viață , la acest sfârșit de an.

Dealtfel, managerul Radio România Reșița, Laura Sgaverdea a salutat cu bucurie pe cei prezenți la spectacol și a transmis mulțumirile sale atât amfitrionului spectacolului, Dan Mirea, dar și mesajul de apreciere al echipei pe care o conduce, tuturor și fiecăruia în parte dintre cei prezenți, mulțumind pentru toate momentele frumoase care au fost și care urmează să vină, promițând că în pragul noului an radioul reșițean reînnoiește legătura de suflet cu fiecare ascultător în parte:
„Vreau să vă spun La Mulți Ani și ceea ce v-am spus timp de 8 zile la Căsuța de Sticlă- Ei au construit un spital, noi cu ajutorul vostru, îi ajutăm să îl termine, pentru că Radio România Reșița e mai mult decât se aude și împreună suntem mai puternici.Vă mulțumim. Să fiți sănătoși oameni buni”,și- a încheiat Laura Sgaverdea mesajul.

Seara s-a încheiat cu aceeași emoție cu care a început, fiindcă a fost momentul Centrului pentru Persoane Vârstnice din Reşiţa, care a încălzit atmosfera cu o suită de dansuri populare, moment ce a fost primit cu aplauze pe pași de brâu de către spectatori și jurnaliștii radioului reșițean.

Manifestarea s-a desfășurat în cadrul Târgului de Crăciun din Centrul Civic și a consemnat tradiționala bucurie a oamenilor de a fi împreună în prag de An Nou.

(Anca Bica Bălălău, Ada Botezan, Marius Căruntu)