[FOTO] Start-Up Nation 2018, lansat oficial

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan-Radu Oprea este de părere că numărul celor care se vor înscrie pe aplicaţia Start-Up Nation 2018, lansată de ministerul de resort, va fi dublu faţă de cel de anul trecut. Potrivit acestuia, înscrierea în aplicaţie cu user şi parolă este primul pas.

Aplicanţii îşi vor face un cont de e-mail, ce va rămâne valabil pe tot parcursul programului, după care vor primi o confirmare, apoi trebuie să-şi înscrie planul de afaceri. Aplicaţia va fi deschisă, din această lună, timp de 30 de zile lucrătoare. Suma maximă nerambursabilă pe care o poate primi un beneficiar este de 200 de mii de lei.

Pot beneficia de prevederile Programului Start-Up Nation 2018 societăţile înfiinţate dupã data de 30 ianuarie 2017, care activeazã în domeniul producţiei, industriilor creative, serviciilor şi comerţului. Pentru a participa la program, societăţile trebuie sã creeze cel puţin un loc de muncã cu normã întreagã pe perioadã nedeterminată şi să-l menţinã ocupat cel puţin doi ani dupã finalizarea implementãrii proiectului.

Marius Căruntu

De același autor

Related Articles