Luptătorii reșițeni, din nou pe podiumul național

228

Luptătorii reșițeni încheie anul calendaristic sportiv cu trei medalii, obținute la Cupa României, întreceri rezervate juniorilor și desfășurate în localitatea Putna. Erich Loidl legitimat la CSS Reșița a devenit vicecampion național la categoria 79 kg.

La fel și Tiberiu Lakatoș, legitimat la CSS Reșița, care a obținut argintul în limitele categoriei 86 kg. Cu bronz s-a întors de la aceste întreceri și Gabriel Gălușcă de la CSM Reșița, la aceeași categorie- 86 kg.

Locul IV a fost obținut de Casian Szollai de la CSS Reșița la categoria 97 de kg.

”Sportivii noștri au evoluat foarte bine și astfel am încheiat anul competițional cu încă 3 medalii adjudecate. 2018 a fost un an competițional foarte bun, cu medalii obținute la toate categoriile de vârstă, iar în 2019 ne dorim cât mai mute participări, cu succes, la nivel internațional, la Campionate Europene și Mondiale,” a spus antrenorul Florin Dință.

În prezent luptătorii de la CSM Reșița, seniori și juniori, se află în cantonament în oraș,  până în 22 decembrie. După aceștia vor intra în pregătire centralizată, cei legitimați la CSS Reșița, tot până la finalul anului. În vacanță se vor afla până 10 ianuarie, iar după se reiau pregătirile intense, deoarece la sfârșitul lunii ianuarie se vor desfășura primele competiții.

Sportivii sunt pregătiți de antrenorul emerit Adrian Dacica și de prof. Florin Dință. 

Cristina Corocan