[FOTO] Breaking News: Secret Santa la Radio Reșița

Echipa Radio România Reșița s-a reunit astăzi în ședința de urgență. Singurul subiect dezbătut a fost unul absolut special, dedicat lui Moș Crăciun.

Dacă pentru fiecare membru al colectivului radioului reșițean, cea de-a doua familie este radioul însăși, ei bine astăzi s-a reunit întreaga familie și s-a bucurat de Secret Santa, pentru că prin tragere la sorți, fiecare membru a avut sarcina de a-l ajuta pe Moș Crăciun să vină cu o surpriză la un alt coleg. Totul a fost aleatoriu și surpriza și emoția cu atât mai mare pentru fiecare dintre noi… Lacrimi de bucurie, îmbrățișări și mărturisiri în exclusivitate atât din partea Căpitanului de echipă, Laura Sgaverdea, dar și din partea colegilor. Daiana Roșca a avut dezlegare la băutura sa carbogazoasă, Hardy Cvoica a zâmbit fericit, Dorian nu se mai oprea din fotografiat cadoul, Alin Datcu mai vorbăreț ca niciodată, Cristina Corocan emoție și lacrimi, Ana Cenan nu mai reușea să contabilizeze lacrimile, Adi Lupșa optimist ca întotdeauna, Gabi Pintilie a restartat atmosfera cu bucurie de copil, Claudiu Gheorghe s-a îmbrăcat în roșu, Ovidiu Roch și-a îmbrățișat colegii, Gabriela și Adriana , de la contabilitate, au calculat zâmbetele, Florin Mamut vorbea din priviri, Valentina și Tibi Adam –au simțit ca doi copii care au descoperit sub brad pe Moș Crăciun. Ovidiu Babolea a uitat de răceală, iar Cosmin Corocan și Luci Schinteie se întrebau câți reni putere a avut Moș Crăciun care a venit la radio.
Dar și inginerul șef, Florin Humiță, mai nostalgic ca de obicei s-a bucurat sincer de surpriză, Andreea Miroșu a mărturisit că nici cântecul ei mândru și popular nu este mai frumos ca Secret Santa, iar Mariana Puican a spus că mult timp nu va putea șterge urmele lacrimilor de bucurie.
Ada Botezan și-a dorit să prezinte astăzi toate jurnalele cu Breaking News-Secret Santa la Radio Reșița, dar ca de obicei pe fază Sebastian Dragomir ne-a reamintit că o familie rămâne o familie, ce se bucură de spiriduși noi: Casandra Butean, Răzvan Todor și Tina Toma,de la secretariat, așa că alături de Mihaela Holub și Marius Căruntu, cu toții ne-am bucurat copilărește de ceea ce ne unește cu adevărat-Prietenia și Prețuirea.

Secret Santa a venit la Familia Radio România Reșița, iar de duminică, de la Căsuța de Sticlă, îl puteți trimite la toți cei care au nevoie să simtă că nicăieri nu e mai frumos ca Acasă pe frecvențele radioului reșițean , din casă în casă, din suflet în suflet până la Clinica Onco-Help Timișoara, pe Muzică pentru Viață!

Echipa Radio România Reșița

Cele mai citite

Related Articles