Verdict crunt pentru Cristina Neagu. Are rezultatul în urma RMN-ului

432

Din păcate, informaţiile iniţiale s-au confirmat: Cristina Neagu va sta multe luni pe bară după accidentarea suferită în partida cu Ungaria. RMN-ul efectuat în această dimineaţă a relevat o ruptură a ligamentelor încrucişate de la genunchiul drept. În cazul acesta, Neagu va sta pe bară cel puţin şase luni, deci sezonul în curs e încheiat. Neagu a suferit o accidentare similară la începutul lui 2013, dar la genunchiul stâng.

Neagu s-a ”rupt” cu opt minute înainte de finalul confruntării Ungaria – România (31-29).

”Dragilor, vă mulțumesc pentru mesaje și susținere. Din păcate, veștile nu sunt deloc bune. De ce mă temeam, nu am scăpat: ruptură de ligament încrucișat anterior. Mă încearcă multe gânduri și sentimente, dar tot ce pot să fac e să merg înainte. Rămân alături de fete până la final și visul meu continuă prin ele!”, a scris Cristina Neagu pe Facebook.

Pierderea e una extrem de grea pentru România, în condiţiile în care Cristina Neagu este liderul echipei şi cea mai bună marcatoare din istoria Campionatelor Europene. În plus, interul stânga e golgheterul tricolorelor la această ediţie a CE, cu 44 de goluri, fiind urmată de Eliza Buceschi (40 de goluri), scrie Telekom sport.ro

sursa foto:gsp.ro

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.