[FOTO] ‘’Între noi.Rămâne între noi’’ de la ora 22, Cristina Ardeleanu!

650

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.
Împreună şi în Centenarul Marii Uniri suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară la emisiunea ‘’Între noi.Rămâne între noi’’ ne întâlnim cu un dascăl de la Școala Gimnazială nr.7 și care activează de 28 de ani, Cristina Ardeleanu.
Este adepta îmbinării educației formale cu ecucația nonformală și coordonează proiecte educaționale la nivel județean, interjudețean și național.Coordonează revista școlară ‘’Lumea Noastră’’, ajunsă la cea de-a 39-a ediție și este autorul unui auxiliar didactic ‘’Elemente de Geografie Locală, județul Caraș-Severin’’.Deasemenea, este colaborator al Asociației Prietenii Munților .
Mai multe despre frumoasa activitate didactică aflați în această seară de la invitata noastră.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu Cristina Ardeleanu, sau puteți lăsa mesajele voastre pe numărul de WhatsApp: 0739.348.688.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău