Doi români grav răniți, în urma unui accident de circulație, în Germania

Un grav de circulație, în care au fost grav răniți 3 români,  s-a a avut loc  marți, 4 decembrie 2018, în jurul orei 16.15, pe A 27 lângă Hagen im Bremischen, Saxonia Inferioară. Poliția germană  caută martori pentru a stabili cauza accidentului, se arată într-un comunicat al instituției preluat de Ziarul Românesc.

Cum s-a produs accidentul

Un VW Golf care avea o semiremorcă era tras pe banda de urgență. În fața sa, o camionetă cu semiremorcă era oprită. Șoferul părea să aibă nevoie de ajutor. Ambele vehicule erau conduse de români.

Românul care conducea VW Golf are 21 de ani și călătorea cu o tânără în vârstă de 20 de ani. Cei doi se aflau în afara mașinii când au fost loviți. Un bărbat din Hagen care circula spre Bremen a acroșat cu Mercedesul său Sprinter cele două mașini ale românilor care staționau. Tânărul de 21 de ani a fost aruncat în aer în urma impactului și a suferit răni grave.

Mai norocoasă a fost cea care era lângă el. A scăpat cu răni minore, dar a fost transportată și ea la spital. Celălalt român, în vârstă de 24 de ani se afla în interiorul camionetei în momentul impactului și a fost de asemenea grav rănit.

Șoferul Sprinterului a suferit răni minore și nu se știe din ce motiv a lovit autoturismele.

Circulația s-a reluat numai după câteva ore. Martorii sunt rugați să sune la Poliția din Geestland la numărul 04743 / 928-0.

Cele mai citite

Related Articles