Modernizarea Străzii Complexelor – prioritară pentru administraţia oraşului Băile Herculane pentru anul viitor!

263

Conducerea administraţiei publice a oraşului Băile Herculane şi-a propus pentru acest an o serie de obiective de investiţii, însă nu toate au putut fi atinse, rămânând în diferite stadii de execuţie.

Anul 2018 a fost destul d ebun pentru administraţia publică a oraşului Băile Herculane, am reuşit să atingem diferitele obiective care au fost propuse la începutul anului, unele nu în proporţie de sută la sută, dar au fost îndeplinite majoritatea obiectivelor asumate la începutul acestui an! Una dintre priorităţile administraţiei locale a fost finalizarea trotuarului dintre Hotelul Geta şi Podul Roşu, lucru care s-a finalizat; au mai fost şi alte obiective care au fost realizate şi alte obiective au rămas doar la stadiul de implementare, deoarece lipsa fondurilor nu a putut să facă posibilă îndeplinirea lor sută la sută!

În momentul de faţă se lucrează la bugetul pentru anul viitor şi vom avea în calcul şi obiectivele principale şi liniile pe care le vom trasa pentru anul viitor! Trebuie să ne consultăm şi cu membrii Consiliului Local, comisia economică şi toţi factorii implicaţi din Primărie, dar pentru mine cred că o prioritate absolut importantă ar fi asfaltarea Străzii Complexelor – drumul care duce spre hotelurile Afrodita şi Minerva – deoarece se află într-o stare avansată de degradare, dar suntem condiţionaţi şi de faptul că la momentul de faţă nu este intabulat acel drum şi este doar depusă lucrarea de intabulare! Sperăm să iese cât mai repede şi să-l prindem în bugetul de anul viitor în vederea refacerii acestuia!, ne-a declarat Cristian Miclău + primarul oraşului Băile Herculane.

Paul-Sever SMADU