Horoscop 6 decembrie 2018

HOROSCOP 6 decembrie 2018 – Berbec

Nu vrei să faci nimic astăzi, dar viața nu stă în loc doar pentru că așa îți dorești tu. Așa că încearcă să te pui pe picioare mai repede și să începi treaba.

HOROSCOP 6 decembrie 2018 – Taur

Nu ai timp nici măcar să îți pui gândurile în ordine, dar înainte să faci o mișcare asigură-te că pășești pe un drum sigur. Mai bine dai mai greu un răspuns decât să fie unul greșit.

HOROSCOP 6 decembrie 2018 – Gemeni

Socializezi foarte bine cu oamenii din jurul tău și accepți cu grijă chiar și criticile. Este semn de maturitate. Vezi ceva constructiv în tot ce ți se spune.

HOROSCOP 6 decembrie 2018 – Rac

O zi a inovațiilor. Pui în practică niște idei pe care le-ai ținut ascunse de frică să nu ți le fure cineva. Reacția celor din jur va fi mai bună decât te-ai fi așteptat.

HOROSCOP 6 decembrie 2018 – Leu

Stai toată ziua la birou. Semnezi acte, faci planuri și liste de achiziții. La sfârșitul programului vei fi epuizat, dar mândru că ai reușit să realizezi multe într-o singură zi.

HOROSCOP 6 decembrie 2018 – Fecioara 

Vei intra în legătură cu mai multe persoane, ceea ce îți va influența și viața sentimentală. Cu toate astea, te vei apropia mai mult de partenerul de viață.

HOROSCOP 6 decembrie 2018 – Balanta

Ai parte de o sclipire de moment care te va aduce pe drumul cel bun. Visezi cu ochii deschiși la ceva, iar ceea ce pui în aplicare acum te va aduce mai aproape de țelul tău.

HOROSCOP 6 decembrie 2018 – Scorpion

Ai cumpărat ceva și acum descoperi că, de fapt, este o mică comoară pentru un apropiat. Nici nu bănuiai că o investiție atât de mică va face atâta vâlvă.

HOROSCOP 6 decembrie 2018 – Sagetator

Credeai că nu vei rezista stresului din ultimele zile, dar uite că ai reușit să treci cu bine peste tot. Se anunță câteva zile în care o să culegi roadele a ceea ce ai realizat în ultima vreme.

HOROSCOP 6 decembrie 2018 – Capricorn
Te-ai plictisit de ceea ce faci, te gândeşti să schimbi locul de muncă pentru ceva mai provocator care să-ţi dea satisfacţii. Cântăreşte bine opţiunile şi decide.

HOROSCOP 6 decembrie 2018 – Varsator

Eşti plin de energie, ţi se pare că timpul se scurge prea încet. Vrei să se termine cât mai repede programul de la birou ca să poţi să ieşi în natură.

HOROSCOP 6 decembrie 2018 – Pesti

Câţiva prieteni te anunţă că au organizat o ieşire spre seară şi aşteaptă un semn şi de la tine. Nu ştii ce să faci pentru că partenerul se aşteaptă să vă faceţi program doar voi doi.

De același autor

Related Articles