[FOTO] Campania Radio România Regional, Eu aleg România, la final

Eu aleg România, proiect iniţiat şi realizat de reţeaua studiourilor teritoriale Radio România, a început în urmă cu 5 ani şi vorbeşte despre mândria de a fi român şi de a aparţine României. Am adunat 500 de motive pentru care să rostim din toată inima, oricând: eu aleg România!

Din 2014, v-am prezentat 500 de materiale în formă audio, video şi text, on air şi online, în programele proprii ale studiourilor teritoriale Radio România din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Reşiţa, Timişoara şi Târgu-Mureş, pe site-ul proiectului www.eualegromania.ro, pe paginile de socializare ale studiourilor teritoriale (Facebook şi Twiter) sau pe canalul Youtube dedicat proiectului eualegromania.ro.

Au muncit pentru realizarea lor 8 echipe de producţie din toata ţara: au fost sute de ore de filmare, declaraţii, interviuri şi prezentări, mii de ore de editare audio şi video, toate pentru a ilustra cele cinci ediţii Eu aleg România.

Zilnic, cei peste 1,6 milioane de ascultători ai Radio România Regional au avut acces la toate producţiile audio Eu aleg România. 20 de milioane de minute au fost vizionate pe canalul Youtube al proiectului, unde se găsesc toate filmele campaniei, la acestea adăugându-se vizionările pe reţelele de socializare.

În anul 2014 am vizitat 100 de locuri de vis ale României. 100 de locuri ce merită cunoscute, vizitate şi promovate, puncte de reper pentru evoluţia noastră, destinaţii încărcate de frumuseţe, spiritualitate, cultură, inedit sau spectaculozitate.

Anul următor, am redescoperit 100 de români pentru istoria lumii. Am prezentat valoarea cea mai de preţ pe care o are acest popor – puterea de creaţie şi, mai ales, rezultatele unor oameni care au contribuit la dezvoltarea universală a ştiinţei şi la îmbogăţirea culturii mondiale.

În 2016, am aflat 100 de poveşti de aur ale sportului românesc. 100 de sportivi sau echipe care au făcut să răsune imnul ţării noastre la marile competiţii internaţionale. Viaţa şi realizările acestor români de excepţie vorbesc de la sine şi fiecare poveste este o dovadă de muncă, abnegaţie şi sacrificii.

Anul trecut am ascultat cele mai frumoase 100 de melodii ale românilor, în interpretări de excepţie ale elitei muzicii uşoare şi populare româneşti, ce au încântat sufletul multor generaţii.

În anul Centenarului, am spus cea mai frumoasă poveste a unei ţări – Istoria românilor în 100 de momente esenţiale. 100 de evenimente ce au determinat construirea unei naţiuni unite, puternice, demne şi independente.

Locuri, oameni, fapte… aceasta este România! Cunoaşte-o mai bine, exploreaz-o mai mult, iubeşte-o necondiţionat şi dacă totuşi mai ai nevoie, găseşti cel puţin 500 de motive pe www.eualegromania.ro. Echipa Radio România Regional îţi mulţumeşte pentru fidelitate.

Cele mai citite

Related Articles