[FOTO] „Cei trei purceluşi”, un spectacol caritabil oferit de Teatrul de Vest și Asociaţia Culturală Reşiţa Română!

250

Teatrul de Vest din municipiu în parteneriat cu Asociaţia Culturală Reşiţa Română organizează spectacolul „Cei trei purceluşi”, cu ocazia Sfântului Nicolae, în data de 5 decembrie, de la ora 14:30, pe scena Palatului Cultural din Municipiu.

Cei doi manageri,Florin Gabriel Ionescu și Nicolae Plujar,  și-au propus, în spiritul Sfântului Nicolae să aducă în sufletele copiilor nevoiași din Centrele de zi ale Primăriei Reşiţa şi ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, precum şi celor de la şcoala din Mociur şi Centru Primăvara, bucurie și speranță pentru a simți magia Sărbătorilor de Iarnă la fel ca toți copiii.

Deasemenea, de acest spectacol se vor bucura și copiii din Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Christiana” din Bocșa, care vor fi aduși la spectacol cu microbuzul Teatrului de Vest.

Din distribuția spectacolului „Cei trei purceluşi” , adaptare după Serghei Mihalkov- regia Dan Țopa, fac parte actorii Andrada Samoilă, Sorin Fruntelată, Florin Ibrași și Florin Ruicu, care  și-au propus să îi surprindă pe cei mici cu un spectacol plin de culoare, voie bună și armonie.

Cultura Unește, iată un slogan pus în fapte frumoase de Teatrul de Vest și Asociaţia Culturală Reşiţa Română.

Radio România Reșița este partener media al manifestării!

Anca Bica Bălălău