Ajutoare financiare de sărbători pentru pensionarii cu venituri mici din Băile Herculane!

527

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din Băile Herculane va acorda membrilor săi cu venituri reduse un ajutor nerambursabil, pentru a-i sprijini în perioada sărbătorilor tradiționale de la sfârșitul anului.

Avem prevăzut în buget ca să acordăm ajutoare şi vom acorda, cu o săptămână înaintea sărbătorii Crăciunului, câte 50 de lei / persoană membrilor CARP care au venituri, deci pensie mai mică de 800 lei! Anul trecut am avut 124 de persoane, în acest an vor fi mai puţine pentru că au crescut pensiile unora dintre ei şi au depăşit baremul de 800 lei. Banii vor fi acordaţi în ultima săptămână înaintea Crăciunului!, ne+a declarat Margareta Chiş – contabilul-şef al CARP Băile Herculane.

Paul- Sever SMADU

1 COMENTARIU

  1. Dintr-o eroare , persoana care a transcris interviul Doamnei Contabile Sefa de la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Baile Herculane – Doamna Margareta Kiss , a comis o gresala – in anul 2017 cu ocazia Sarbatorilor de iarna au beneficiat de ajutor : 124 ( una suta doua zeci si patru) de membrii CARP BH .

Comentariile sunt închise.