Horoscop 30 noiembrie 2018

HOROSCOP 30 noiembrie 2018 – Berbec

O zi plina de calm. Daca poti profita de aceste clipe, mai ales ca inca nu ai niciun program. Plimba-te, odihneste-te sau du-te sa vezi un film bun. Prinde bine sa te ocupi, din cand in cand, doar de tine.

HOROSCOP 30 noiembrie 2018 – Taur

Stii ca partenerul de viata se supara daca intarzii, asa ca nu-i da motive. Mai ales ca nu pare prea bine dispus Ar fi binevenit un gest romantic, poate o plimbare sub clar de Luna, ca la inceput…

HOROSCOP 30 noiembrie 2018 – Gemeni

Astazi este ziua discutiilor. La telefon. Abia termini o convorbire, ca te si suna cineva. Asa se intampla cand iti afisezi numarul de telefon unde nu trebuie. Fii mai discret.

HOROSCOP 30 noiembrie 2018 – Rac

Daca nu te agiti si ai suficienta rabdare atunci cand trebuie, nu ai cum sa nu faci fata la tot ceea ce se intampla azi. Trebuie doar sa fii atent la detalii.

HOROSCOP 30 noiembrie 2018 – Leu

Unele lucruri nu se desfasoara exact asa cum ai stabilit, insa asta nu te face sa renunti, din contra, te ambitionezi si nu te lasi pana nu obtii rezultatul dorit.

HOROSCOP 30 noiembrie 2018 – Fecioara

Nu eziti sa ii ajuti pe cei din jur, insa atunci cand observi ca atunci cand ai tu nevoie, nu iti sare nimeni in ajutor, iti revizuiesti atitudinea si te comporti ca atare.

HOROSCOP 30 noiembrie 2018 – Balanta

Te simti plin de energie. In ciuda frigului de afara vei fi mereu bine dispus oriunde ajungi. Concentreaza-te putin mai mult pe ceea ce faci la munca pentru ca vei avea de trecut un fel de test astazi.

HOROSCOP 30 noiembrie 2018 – Scorpion

Cineva din familie iti face program pentru  zilele astea, asa ca iti anulezi toate planurile facute cu prietenii. Totusi, sambata spre seara te mai eliberezi. Vezi pe cine mai prinzi la telefon…

HOROSCOP 30 noiembrie 2018 – Sagetator

Cu toate ca nu ai muncit foarte mult in ultimele zile, te simti foarte obosit, asa ca weekend-ul asta il dedici odihnei. Asta pana duminica cand apare ceva neprevazut. Vrei-nu vrei, trebuie sa te ridici din pat…

HOROSCOP 30 noiembrie 2018 – Capricorn

O ruda nu iti da pace pana nu-i promiti ca vei participa la un eveniment anume, asa ca astazi ai deja program. Sperai sa te ocupi de niste treburi casnice pe care le-ai tot amanat in ultimele zile…

HOROSCOP 30 noiembrie 2018 – Varsator

Vei lua parte la multe evenimente si vei intalni multe persoane, unele dragi, altele mai putin. Nu-ti programa nimic pentru sambata seara. Vei fi prea obosit ca sa mai faci ceva.

HOROSCOP 30 noiembrie 2018 – Pesti

Te gandesti serios ca a venit momentul pentru niste schimbari in viata ta si vrei sa incepi chiar de azi. Totusi, inainte de a lua o decizie radicala, intreaba-te pana unde esti dispus sa mergi.

Cele mai citite

Related Articles