Handbalistele junioare III din Reșița și Băile Herculane domină campionatul național la această categorie de vârstă

157

Handbalistele junioare III de la Liceul Teoretic Traian Vuia din Reșița au un parcurs excelent în seria G a campionatului național rezervat acestei grupe de vârstă. În runda cu numărul 9 reșițencele, antrenate de prof. Lucia Moruț au întâlnit pe teren propriu echipa CS Unirea Sânnicolau Mare, o formație ce se menține la jumătatea clasamentului. Tinerele handbaliste din municipiul de pe Bârzava s-au impus cu 50-34, dar cu toate acestea nu au fost mulțumite de jocul lor:

Și antrenoarea reșițencelor, prof. Lucia Moruț a vorbit despre această partidă:

După etapa cu numărul 9, formația reșițeană se mândrește cu 8 victorii din 8 partide. Este urmată pe locul doi de ACS Băile Herculane, care are, de asemenea, rezultate foarte bune. Echipa pregătită la Herculane de prof. Toma Drăgoiu și-a adjudecat 7 victorii din 8 meciuri și are doar o singură înfrângere.

În Campionatul Național de junioare III, miercuri 28 noiembrie, au loc meciuri într-o nouă etapă. Echipa Liceului Traian Vuia Reșița va juca de la ora 17.00 cu formația ASC Victoria Nădlac, situată pe penultimul loc din grupă.

Cristina Corocan