Horoscop 22 noiembrie 2018

HOROSCOP 22 noiembrie 2018 – Berbec

Ai grija ce si cu cine discuti zilele acestea pentru ca cei apropiati au tendinta de a rastalmaci tot ce spui. Daca simti ca nu te poti abtine, mai bine gaseste-ti ceva de facut, care sa te tina ocupat.

HOROSCOP 22 noiembrie 2018 – Taur

Simti ca ai avea nevoie de niste zile libere pentru ca ai avut de alergat cam mult in ultima vreme. Sefii nu par prea incantati cand le spui ca vrei concediu. Asta e, niciodata nu poate fi multumita chiar toata lumea…

HOROSCOP 22 noiembrie 2018 – Gemeni

Ai ceva de reprosat unui prieten apropiat, insa te gandesti daca are vreun sens sa deschizi subiectul. Inainte de a decide, sfatuieste-te cu partenerul, sigur te va ajuta mult aceasta discutie.

HOROSCOP 22 noiembrie 2018 – Rac

Ai parte de multa agitatie si alergatura, de dimineata. Ai senzatia ca nu se mai termina, insa te vei mobiliza si o sa duci totul la bun sfarsit mult mai repede decat ai fi crezut.

HOROSCOP 22 noiembrie 2018 – Leu

Tocmai ai finalizat un proiect si deja te gandesti la urmatorul. Nu vrei sa te odihnesti deloc, mai ales ca acesta se arata a fi foarte foarte bun din punct de vedere financiar. Ar fi bine sa ai mai multa grija la sanatate.

HOROSCOP 22 noiembrie 2018 – Fecioara

Nu te mai uita in ograda vecinului. Ar fi bine sa te ocupi doar de tine si de persoana ta si sa ii lasi deoparte pe cei din jur, macar o perioada. Stii bine ca, la nevoie, nimeni nu iti este cu adevarat alaturi in afara de familie.

HOROSCOP 22 noiembrie 2018 – Balanta

O zi lejera la job, insa te pui pe treaba spre seara. Vrei neaparat sa dovedesti familiei ca si tu esti un adevarat chef in bucatarie. Vei avea nevoie de ceva rabdare sa cureti totul dupa ce vei fi terminat de gatit.

HOROSCOP 22 noiembrie 2018 – Scorpion

Ai ramas cu o problema de ordin profesional nerezolvata si ai vrea sa i-o “pasezi” unui coleg. Nu vrei sa fi deranjat zilele urmatoare, asa ca trimiti e-mail -ul si iti inchizi telefonul. S-ar putea sa nu fie cea mai buna idee…

HOROSCOP 22 noiembrie 2018 – Sagetator

Ti-e plina ziua! Esti nevoit sa te ocupi de o ruda care ti-a cerut o favoare si, uite, ca de dimineata bati orasul in lung si-n lat sa o ajuti. Abia pe seara te poti ocupa putin si de tine.

HOROSCOP 22 noiembrie 2018 – Capricorn

Ai primit un pont care te poate ajuta foarte mult in cariera. Problema e ca nu esti foarte hotarat daca vrei cu adevarat sa ajungi acolo unde ai putea fi propulsat… Oare te temi de responsabiitati?

HOROSCOP 22 noiembrie 2018 – Varsator

Un membru al famliei intampina niste probleme de sanatate. Tii neaparat sa-i fii alaturi, insa o deplasare programata cu ceva timp in urma, te incurca. Poate reusesti sa gasesti o varianta in asa fel incat sa le rezolvi pe toate.

HOROSCOP 22 noiembrie 2018 – Pesti

Iti doresti sa faci o achizitie importanta, insa realizezi ca resursele de care dispui nu sunt destule. Nu te baza pe contributia partenerului de viata, are deja toti banii bine dramuiti. Poate te ajuta o ruda mai instarita.

De același autor

Related Articles