[VIDEO-AUDIO] Handbaliștii juniori ai Reșiței, lideri în campionatul național

156

Tinerii handbaliști juniori I de la CSM Școlar Reșița vor disputa joi, 22 noiembrie derby-ul grupei D cu LPS Banatul Timișoara.

Elevii lui Mihai Rohozneanu au un parcurs fără greșeală în grupa D, unde din 7 meciuri și-au adjudecat 7 victorii. CSM Școlar Reșița ocupă locul 1 cu 18 puncte, urmată de LPS Banatul Timișoara cu 16 puncte. Deoarece în aceste zile pe suprafața de joc din sala polivalentă sunt amplasate aparatele pentru Campionatul Național de Gimnastică al juniorilor I și II, ce va avea loc la Reșița în această săptămână, atât echipa de seniori, cât și cea de juniori de la CSM Școlar Reșița, se pregătesc în sala de sport a Liceului Teoretic Traian Vuia.

Înaintea meciului de joi, din etapa a 10-a antrenorul Mihai Rohozneanu a declarat:

„La fel ca și echipa de seniori, întâlnim echipa de pe locul doi, LPS Banatul Timișoara, e vorba despre derby-ul grupei. Am câștigat la Timișoara și ne dorim să câștigăm și meciul de acasă. În campionat, spre mulțumirea noastră, am câștigat toate meciurile, suntem pe primul loc și ne dorim să păstrăm în continuare aceeași linie. Echipa de juniori este o sursă de jucători pentru cea de seniori, nu mai puțin de 7 juniori I au debutat, deja, la seniori”, a spus Mihai Rohozneanu.

Partida din etapa a 10-a a Campionatului Național de handbal masculin de Juniori I, dintre CSM Școlar Reșița și LPS Banatul Timișoara va avea loc joi, 22 noiembrie de la ora 15.00 la sala de sport a Liceului Teoretic Traian Vuia din Reșița.

Cristina Corocan