Monopostul ”Lola” și reșițeanul Lucien Hora au revenit pe circuitele din România

481

Multiplul campion Lucien Hora a revenit pe circuit cu celebrul său monopost Lola F3000

Etapa a III-a a Campionatului Național de Super Rally s-a desfășurat la București și a însemnat revenirea pe circuit a bolidului ”Lola”, pilotat de multiplul campion, Lucien Hora. Despre acest pas important pentru automobilismul bănățean am stat de vorbă chiar cu Lucien Hora:

”Am fost la un rally show, la o prezentare a monopostului, la o readucere aminte pentru suporteri, pentru împătimiții motorsportului, care o tot așteptau de 3 ani și mai bine de jumătate, pe Lola, pe trasee. Am fost la un eveniment organizat la București de Mihai Leu, Super Rally - un concept mai nou pentru România, de concursuri auto care se desfășoară prin oraș. S-au desfășurat etape la Craiova, Tg. Mureș și București. Este un traseu făcut pe străzi, iar noi am fost prezenți acolo pentru prezentarea monospostului, care este mai mult obișnuit cu cursele de coastă. A fost frumos, am avut unele viraje prea strânse, unde nu am putut accelera chiar atât de mult. Noul meu partener este Bogdan Cuzma de la CB Rally Vest din Timișoara, care a achiziționat-o pe ”Lola” pentru mine, astfel încât să revenim în forță anul viitor. Obiectivul este să câștigăm campionatul atât la individual, cât și pe echipe. În perioada următoare vom reface monopostul, îi vom face revizia tehnică și îl vom pregăti pentru sezonul viitor. La această oră Formula Lola 3000 este la Timișoara, unde o să se afle tot timpul în atelierul team-ului CB Rally Vest.

Pilotul reșițean Lucien Hora va reveni în cursele de coastă cu celebrul său monopost Lola F3000 anul viitor. A început colaborarea cu echipa CB Rally Vest din Timișoara, care prin  Bogdan Cuzma, a achiziționat formula de curse scoasă la licitație de executorul societății Hydro Engineering. Lucien Hora speră ca să o aducă, din nou, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului!

”Anul viitor, bănățenii, sper să se mândrească că vom duce, din nou, Reșița în top. O să facem tot ce putem să aducem din nou Reșița, acolo unde a fost pe traseele de coastă. Să știe lumea că Reșița nu renunță și că a revenit pentru numărul 1!”, a spus ”volanul de aur” al Reșiței, Lucien Hora.

Cristina Corocan